Szekér-Németh Nikoletta Kozmetikusmester

Gyermekkori álmomat valósítottam meg, mikor 2010-ben kozmetikusként végeztem. Számos hazai versenyen dobogós helyezést értem el. A Kozmetikus Világbajnokságon Calgaryben 10. helyezettként sikerült helyt állnom.

2017-ben sikeres mestervizsgát tettem. Büszke vagyok arra, hogy olyan emberektől tanulhattam, akiktől nem csak szakmailag, de emberileg is rengeteget fejlődtem. Folyamatosan képzem magam és nyitott vagyok az újdonságokra. Gyakorlati oktatóként, maximális tudásommal igyekszem tovább adni tapasztalataimat, a jövő kozmetikus generációjának.

Hivatásom számomra egy életérzés, amelyben kiteljesedhetek. Emberekkel foglalkozni fantasztikus dolog.

2014 májusában ismerkedtem meg Gertraud Gruber teljességkozmetika filozófiájával, metódusaival. Inspirált, hogy Gertraud Gruber metódusa nem csupán hagyományos kozmetikai kezeléseket foglalnak magukba, hanem jelentős szerepe van az individuális bőrápolásnak.

Kezeléseimben a legfontosabb, hogy vendégeim ellazuljanak, nyugalomra találjanak, feltöltődjenek. Egyénre szabott módszerekkel, kiváló minőségű természetes alapú kozmetikumokkal kényeztetem vendégeimet.