Innovera biorevitalizáció

INNOVERA

3 Lépéses INNOVERA Biorevitalizáló Rendszer™ Minden INNOVERA termék a 3 Lépéses Biorevitalizáló Rendszer™ alapján működik, ami garancia arra, hogy az eredmény tökéletes lesz, minden alkalommal.
INNOVERA POLYVITAL COMPLEX
– Esszenciális tápanyagok a sejteknek –
22 aminosav,
13 vitamin,
7 ásványi anyag,
3 esszenciális zsírsav
MAGAS BIOAKTIVITÁSÚ HYALURONSAV
– A sejtközötti állomány felkészítése a tápanyagok hasznosulásáért –
1-1,5 MDA (biomimetikus) molekulatömegű hyaluronsav, amely hatékonyan hasznosul a sejt közötti állományban és felkészíti azt arra, hogy képes legyen a polyvital complexből érkező tápanyagot hasznosítani.
CÉLZOTT BIOMIMETI-KUS REVITALIZÁCIÓ
– Problémaorientált aktív hatóanyagokkal a tökéletes hatásért –
Hatékony feszesítő és lifting hatás, egyben hatékony védelem az oxidatív stresszel szemben. Újszerű technológia a foltok ellen- savak és mellékhatások, irritáció vélkül.

Polyvital – M Protokoll

HATÁS: Halványítja a pigmentfoltokat, fiatalít.
Új transzepidermális megközelítés a fokozott pigmentációra A termék újszerű megoldást kínál a pigmentfoltokra erőteljes savak, hámlasztás nélkül. Egyszerre kezeli a felszíni rétegekben kialakuló festékképzési problémákat, miközben a fibroblasztokat is stimulálja, megújítva ezzel a bőr mélyebben fekvő szöveteit. A hatását folyamatosan fejti ki, több szempontból kezelve a problémát. A hyaluronsav és a ciklodextrinek egyfajta szállító rendszert szolgáltatnak, lehetővé téve a hatóanyagok fokozatos felszabadulását, a hatóidő megnövelését, a kiegyensúlyozott hatást.
Fő összetevői enzimgátlók, plazmin inhibitorok, erőteljes halványító peptidek és növényi hatóanyagok, a UV sugárzás okozta károkat helyreállító antioxidánsok, vitaminok és koenzimek.
Hatékonyságát klinikai vizsgálatok bizonyítják.
Kúrajavaslat: Tű nélküli transzepidermális eszközökkel hetente egy kezelés javasolt, összesen 6 alkalom. Az első hármat hetente, a második hármat pedig kéthetente végezzük el.
Innovera eredmény - Varázshegy spa

Polyvital – L Protokoll

HATÁS: A bőr visszanyeri fényét, feszességét. Jelentősen javul a bőr tónusa, valamint ellensúlyozza a napfény sejtkárosító hatásait.
Optimális biorevitalizáció, feszesítő hatás  és védelem az oxidatív stressz ellen A Polyvital L feszesíti és ragyogóvá teszi a bőrt optimális összetételének köszönhetően: kollagén szintézist megnövelő terpenoidok, aminosavak, peptidek, sejtanyagcserét fokozó nukleotidok, antioxidáns vitaminok (C, B3, E) és glutation (tripeptid), amely az L- carnozinnal (dipeptid) megakadályozza a glikációs folyamatokat. A DMAE szinergiában a tengeri szilanollal mélyebb rétegekig újrastruktúrálja a szövetet, valamint javítja a tónusát.
Hatékonyságát klinikai vizsgálatok bizonyítják.
Kúrajavaslat: Tű nélküli transzepidermális eszközökkel hetente egy kezelés javasolt, összesen 6 alkalom.
polyvital - Varázshegy spa

RevitalEyes Protokoll

HATÁS: botox- effekt: kisimulnak a mimikai ráncok, a hidratáció, és kollagén, elasztin szintézist stimuláló hatástól a bőr feszes, kisimult lesz.
A szem a lélek tükre. Ez egy különlegesen érzékeny terület, ahol a legkorábban válik láthatóvá a kor.
A REVITALEYES kezeli a ráncokat, a szarkalábat, a szem alatti táskákat, a pigmentációs problémákat, karikákat, megemeli a szemhéjakat a speciálispeptideknek köszönhetően, mint a SNAP8, a Leuphasyl, és egyéb hatóanyagoknak: szaponinok, flavonoidok és terpenoidok. A vektorizált hydroxyprolin, glutation, és Na DNA növeli a a bőrtömörséget, finommá és egyenletessé teszi a bőrt.
Hatékonyságát klinikai vizsgálatok bizonyítják.
Kúrajavaslat : Tű nélküli transzepidermális eszközökkel hetente egy kezelés javasolt, összesen 4 alkalom.
revitaleyes - Varázshegy spa

HATÉKONY TRANSZEPIDERMÁLIS TECHNOLÓGIA

– olyan szállító rendszer amely az irha rétegbe juttatja el a hatóanyagokat, megóvva azok tulajdonságát és hatékonyságukat – Polimer és Poly Vector transzepidermális szállítási technológia: biztosítva a legmagasabb enzimatikus -ellenállási képességet, megőrizve a hatóanyagok biológiai tulajdonságát és hatékonyságát, majd eljuttatja azokat a bőr mélyebb rétegeibe.

STERIL, ASZEPTIKUS ÉS MIKROFILTRÁCIÓN ALAPULÓ GYÁRTÁSI TECHNOLÓGIA

 – tartósítószer és parabénmentes – A sterilizálási eljárások nem csak a hatóanyagok épségére vannak hatással, hanem megóvják azok tulajdonságát, hatékonyságát és biztonságos felhasználását. A mikroszűrés  hatására a hatóanyagok megtarták működési integritásukat, mint a pH-érték, hatékonyság, összetevők molekulatömege és molekuláris szerkezete.

KÖRNYEZETBARÁT, FENNTARTHATÓ ÉS FELELŐS GYÁRTÁS

– nem teszteljük állatokon a termékeket és védjük a környezetünket –  A környezetbarát gyártástechnológia megóvja a bolygót a kizsákmányolástól és védi a természeti erőforrásokat. A termékek fenntartható anyagokból készülnek, míg a hulladék mennyiségét az újragyártás és az újrahasznosítás révén csökkentik.