Hagyományos kozmetikai kezelések

Gertraud Gruber termékekkel végzett hagyományos kozmetikai kezeléseinket személyre szabottan végezzük a bőr állapotának felmérése után. A kezelést minden esteben a bőr letisztításával kezdjük, amit peeling és tonizálás követ.
Tisztító kezelés esetén Az Ionto-Steam Concept gyógynövényes, ún. aromagőzölésre, valamint ózonos gőzölésre is alkalmas gőzölővel puhítjuk fel a bőrt, ezzel fokozva a kezelés hatását.
Tisztítás után bőrtípusnak megfelelő hatóanyagokat juttatunk be a bőr mélyebb rétegeibe. A Dr Derm ultrahang készülékfej mozgatásával és annak a felmelegedésével a bőrbe jutnak a bőrfeszesítő hatóanyagok, vitaminok és zselék, felgyorsul a nyirokáramlás, valamint a sejtanyagcsere. A bőr felületén maradt hatóanyagok beépülését 20-30 perces arc nyak dekoltázs masszázzsal fokozzuk, mely nyugtató hatású, lassítja az öregedést, javítja a tápanyagok felszívódását, és hozzájárul a test és a lélek ellazulásához. A pakolással segítjük a bőr regenerálódását a nyugtatását és a pórusösszehúzást. Majd hidratálókrémmel, fényvédelemmel fejezzük be a kezelést.
Wellness kezelés során, a letisztítást, UH, masszázs és pakolás követi. A termékeket, mindig a vendég akkori állapotának megfelelően építjük bele a kezelésbe. Majd befejezőkrémmel zárjuk a kezelést. Ami különlegessé teszi ezt a wellness élményt azok a lávakövek, melyeket beépítjük az, UH helyett illetve alkalmazzuk a masszázs vagy karmasszázs során. Ezen kezelések során törekszünk a teljes ellazulás elérésére, a bőr és lélek feltöltésére.

Szempilla szemöldökfestés szemöldökszedés

Kezeléseinket kiegészíthetjük szemöldökszedés festés szempillafestéssel. A tartós szempillafestés kiemeli a szemet, és heteken keresztül hangsúlyos tekintetet eredményez. A szemöldök szedés festés meghatározza az arc karakterét, egységes színű szemöldököt kapunk, mely hozzájárul a szempillafestés hatásához.
A festéseket Orenna, Binacil és Refectocil márkával végezzük.