Gertraud Gruber

Gertraud Gruber története:
Neve már hosszú évek óta márkanév is egyben. Gertraud Gruber több mint hat évtizede foglalkozik természetes alapokon nyugvó klasszikus szépségápolással. Sőt, ezen felül holisztikus világképével, teljességben gondolkodva, kezdettől fogva nemcsak az arcra és a testre fókuszál, hanem a szellem és a lélek harmóniáját is bevonja kezeléseibe. Gertraud Gruber megalkotta a nyugodt környezetben történő, gondoskodó, rendkívül élvezetes, holisztikus, preventív szépségápolás ideáját, 1955-ben pedig megalapította Európa legelső szépségfarmját. A Gertraud Gruber szerinti teljességkozmetika alatt máig a megelőző egészségápolás értendő, összetéveszthetetlen kezelések egészséges táplálkozással, tudatos mozgással és belső harmóniára való törekvéssel kéz a kézben. A gyökerek, tradíciók megtartása mellett rendszeresen új összetevőket, új gyártási és felhasználási módokat, metódusokat alkalmaz.

A farm:
1955-ben megalapította Európa Első Szépségfarmját, amely kiépítve, kibővítve és átfogó wellness-lehetőségekkel felszerelve a mai napig 100%-os telítettséggel működik. Számára önmagában a kozmetika kezdettől fogva kevés volt. Európa Első Szépségfarmjának megalapításától kezdve többről van szó, mint a vendégek külső megjelenésének javítása, karbantartása. Aki ellátogat hozzá, azt ellazítja, ápolja, szerető gondoskodással veszi körül bensőséges környezetben – és kellemes mellékhatásként a vendég új életerőt nyer, felfedezi saját szépségét és kisugárzását. Ez a teljességkozmetika egyedülálló koncepciójának köszönhető, amelynek az első osztályú termékek alkalmazása mellett része a táplálkozás, a mozgás, a pozitív gondolkodás és a tudatos befelé figyelés.

Individualitás a szépségápolásban:
Ha az igazi szépség a belső harmóniából fakad, a test, szellem és a lélek összhangjából, akkor az igazi szépségápolás sem maradhat el ettől. Többet kell nyújtania! Ehhez a többlethez adja nevét és márkajelét Gertraud Gruber.

Ez a teljességkozmetika egyedülálló koncepciójának, a természetes alapú, kiváló minőségű termékek és az egyénre szabott kezelések tökéletes összhatásának és kombinálhatóságának köszönhető. Gertraud Gruber sikerének titka: a módszerek és a termékek tökéletes összehangolása egyedülálló, harmonikus kezelési élménnyé. Így születik a kozmetika, amely egyben megelőző egészségápolás is. A megfelelő eredményt a mindig friss, hatékony és az egymással jól összeegyeztethető termékeinkkel érjük el, melyhez az alapot a természet adja. Értékes növényi olajok, gyógynövénykivonatok, sejtvédő vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek és enzimek – amelyeket természetgyógyászok válogatnak és értékelnek – adják minden termékünk lényegét.

Gertraud Gruber a tökéletes speciális kezelési metódusok csomagját kombinálja a legmagasabb minőségű készítményekkel, hogy páratlan élményeket nyújthasson, amelyek beteljesítik a legigényesebb hatékonyság és jó közérzet kívánalmait.