Gépi kezelések

Mikrodermabrasion

A szépségiparban már hosszú ideje folyik a küzdelem a különböző bőrproblémák megszüntetésére és a bőröregedés folyamatának lassítására. Ennek egyik leghatásosabb eszköze a mikrodermabrázió, mely a bőr felső, elhalt rétegének eltávolítását mikrokristályok segítségével teszi lehetővé. E kezelés után a sejtek önmegújító képessége felgyorsul, hatóanyag-felvétele javul, csökken a ráncok mélysége, elhalványodnak a foltok, hegek. Az Ionto-Skin-Abrasion Comfort arc- és testkezelő készülék egy steril vákumkompresszor segítségével juttatja a bőrre a finom szemcséjű kristályokat, egyenletesen és teljesen fájdalommentesen lazítva fel a mikroszkopikus méretű bőrrészecskéket. Az eljárás során a higiénia biztosított, mivel az elhasznált kristály és az eltávolított hámrészek egy külön tartályba kerülnek. A bőr e kezelés során nincs kitéve semmilyen – esetlegesen allergiát okozó – maró kémiai hatásnak. A problémás terület nagyságától és fokától függően alkalmanként vagy kúraszerűen is alkalmazható az eljárás.

IONTO- SONO Intense Ultrahang

A frekvenciától, intenzitástól, időtől és a használat módjától függően az IONTO-SONO Intense készülék bármilyen típusú bőrprobléma kezelésére alkalmas. Az IONTO-SONO Intense egy magas frekvenciájú készülék, mely három különböző frekvencián, azaz 1 MHz, 3 MHz és 10 MHz-en tud működik, Attól függően, hogy milyen problémát akarunk orvosolni, a megfelelően kiválasztott frekvenciával. A kezelőprogramok a kis arcprogramoktól - mint például a száj és a szem területe - a teljes arc- és testprogramokig terjednek, beleértve a cellulit kezelést és a testkontúr javítást is. Ezen túlmenően vannak olyan programok is, amelyek szépészeti beavatkozást megelőző előkezelésre, illetve műtét utáni esztétikai korrekciós eljárásokra vonatkoznak, amelyeket orvos-kozmetikai vizsgálatokkal teszteltek és fejlesztettek ki.

Dr Derm ultrahang

Az ultrahangot ötven éve használják a gyógyászatban terápiás célokra. A kozmetikai és bőrgyógyász szakemberek együttesen vizsgálták az ultrahang fiziológiai hatását, s ennek eredményeképpen alakították ki a ma használatos korszerű kezelési módokat. Az eljárás elve, hogy az ultrahangos kezelőfejben található rezgő membrán az elektromos frekvenciát mechanikus rezgésekké alakítja át. Amikor a fejet ráhelyezik a kezelendő felületre, a szövetek részecskéi ide-oda mozgásukkal hőt termelnek. Az egyidejűleg fellépő két reakció, a hő és a mikro masszázs hatása javítja a sejtek anyagcseréjét és anyagfelvevő képességét, valamint a nyirokáramlást is. A készülékfej mozgatásával és annak a felmelegedésével a bőrbe jutnak a bőrfeszesítő hatóanyagok, vitaminok és zselék, felgyorsul a nyirokáramlás, valamint a sejtanyagcsere. A Dr Dermsonoderm ®  ultrahangos modul egy kontaktus ellenőrző automatikával felszerelt,  amely a bőr és a kezelőfej közötti érintkezés megszűnése esetén csipogó hanggal figyelmeztet.