Mikolás Dóri

Mikolás Dóra vagyok, 2021-első felében végeztem kozmetikus tanulmányaimat Budapest egyik legnívósabb kozmetikus képzőjében. Kéz-és lábápoló szakma kitanulása világított rá, hogy a szépségápolási szakma áll legközelebb a szívemhez.

Mind a gyakorlati, mind pedig az elméleti résznél törekedtem, hogy kiváló szakemberek közé kerüljek, így találtam rá a Varázshegy Spa csapatára. Így kezdtem el megismerkedni a szakma fortélyaival. Csapatszellem egyik nagy előnye a motiváció. Minden nap tanulunk egymástól új dolgokat, amit később egyéniségünkre formálva, beépíthetünk saját kezelési stílusunkba. A rendkívül intenzív gyakorlati napjaim után, példás szakvizsgát tettem.

Ennek eredményeképpen lehetőségem nyílt nyitni egyedülálló termékek és metódusok megismerésére, elsajátítására. A kozmetikus bizonyítvány kézhezvétele után első utam, Gertraud Gruber által megálmodott bázis tanfolyam volt. Utána megtanultam a szőrtelenítés különleges technikáját, a cukorpasztás depilációt. Ezt követte a szempilla lifting oktatást.

Azért szeretem a szakmám, mert rendkívül változatos és színes, a fejlődés tárháza kimeríthetetlen. A szalonban a külső és belső harmóniára törekedve próbáljuk vendégeinkből a maximumot kihozni!
Fontos számomra, hogy az általam szépült vendégek, nem csak egy kezeléssel, hanem egy teljességkozmetikai élménnyel is gazdagodjanak.